Станимир Стоилов се завърна в Левски в началото на месец септември 2021 година, след като 13 лета беше далеч от „Герена“. Мъри пое отново „сините“ и изгради светкавично бързо силен отбор и то в условия на жестока финансова криза, която опустошава клуба.

След като пое отбора, Стоилов информира ръководството, че не държи да получава редовно заплатата си. Той настояваше обаче футболистите и асистентите му да взимат парите си, а за него – ако има. На този принцип Мъри работи от септември до март. Тоест над 6 месеца треньорът, който възроди по уникален начин Левски, не взимаше заплата.

Антон Узунов
84 снимки

Все пак обаче Стоилов наскоро получи част от парите си, а причината за това не беше друга, а битката на клуба за лиценза. „Мач Телеграф“ пише, че „сините“ са платили заплатите на Мъри до декември, защото в противен случай клубът щеше да бъде отрязан от лицензионната комисия.

Така към днешна дата Левски дължи заплатите на Стоилов от началото на годината. На този етап не се знае кога ще има нов превод по сметката на Мъри, но не се очаква да е скоро.