Нападателят на Левски - Билал Бари, даде интервю за клубната телевизия. Мароканецът разкри как върви възстановяването му и кога се очаква да се завърне в игра. Той получи страхотна изненада от клуба, след което сподели емоциите си. 

"Възстановявамето ми върви добре. Чувствам се в добра форма. Работим здраво всеки ден, за да се върна възможно най-скоро. Засега нещата се получават. Сега съм в Клерфонтен, в базата на националния отбор на Франция. Работя тук с някои от физиотерапевтите на националния отбор. Тренираме здраво, за да се възстановя от контузията", започна нападателят, след което описа един свой ден по време на възстановяването. 

"Закуската е в 07:30 часа, след което в 08:30 часа започваме с процедурите в зависимост от деня и плана ми. Например упражнения за крака и мускулите ми, защото след операцията имат нужда от по-специално внимание. После следват кардио упражения. В 12:00 часа е обядът, а до 14:30 часа имаме почивка. След това отново упражнения до 17:30 или 18:00 часа в зависимост какво трябва да се прави". 

"Всичко ми липсва. Отборът, феновете, приятелите. Когато си далеч от клуба, усещаш още повече колко голям е клубът. Защото не съм вътре и се усеща различно. Всичко ми липсва - феновете, София. Усещането е много силно и искам да се върна възможно най-скоро. Разбира се, че усещам подкрепа. Всеки ден говоря с доктора, с хора от клуба. Те ми се обаждат, също поддържам връзка и с треньора. Говоря с всички и усещам тяхната подкрепа. Това ми дава сили да работя по-усилено. Феновете ми пишат всеки ден в Инстаграм, в социалните мрежи. Дават ми сила, за да се възстановя. Искам да ви благодаря за всичко, защото имам нужда от всички вас. Това е труден момент за мен и заедно ще успеем. Благодаря ви". 

"Твърде много емоции. Това е лудо. Когато започват да пеят "1,2,3 Билал Бари", се чувствам много "голям". Не мога да опиша с думи тази луда емоция", сподели Бари по повод рефрена на феновете, посветен на него. 

"Гледам всички мачове. Преди срещите пращам съобщение на съотборниците си, за да им пожелая късмет. Понякога дори говори с всеки един от тях поотделно. След мачовете ги подкрепям също. Те знаят това. Те играят добре, борят се, понякога имат трудни моменти. Така е през този сезон, има и трудни моменти. Не мога да кажа, че ще играят по-добре, ако и аз съм на терена. Играят добре и искам скоро да играя с тях". 

"На Световното първенство подкрепях Мароко, а също така и Аржентина. Мароканците направиха невероятно първенство, беше лудост", продължи той. 

От клуба бяха подготвили специално видео за Бари, а след като той го изгледа заяви: "Това е лудост. Не правете така, ще се разплача. Благодаря ви момчета. Обичам ви. Обичам всички фенове на Левски. Ще работя много здраво, за да се върна възможно най-скоро, за да почувствам привържениците, стадиона, всички. Това е невероятно усещане, нямам думи да го опиша. Благодаря ви много". 

"Надявам се да се върна след 3 месеца и да играя, ако всичко върви по план и нещата се случат добре. Искам да си пожелая много победи заради феновете, защото те го заслужават. Винаги са зад нас и ни подкрепят, а ние трябва да им се отблагодарим. Надявам се да имаме много хубави моменти заедно и много трофеи. Ще се завърна възможно най-скоро. Само Левски", завърши мароканският голмайстор.