Сдружение "Левски на левскарите" отправи апел към футболисти, треньори и фенове на "сините", като отново "жегна" и ръководството на клуба. 

Ето какво пишат от "Левски на левскарите" на страницата си във Фейсбук: 

"Скъпи левскари, 

В четвъртък "Левски" се изправя пред поредното си предизвикателство в европейските турнири и всички се надяваме на убедителна победа. Нека момчетата на терена дадат всичко от себе си, да носят с гордост екипа със свещеното “Л” на сърцето и да ни зарадват с мъжка игра и добър резултат.

Отборът и треньорите не носят вина за срамното ръководство на клуба, за плутокрацията*, която цари в него и за меко казано спорните личности, олицетворяващи се със светинята ни.

 

Надяваме се на реванша на "Герена" привържениците да се държим сплотени и да подкрепяме играчите докрай. Призоваваме всички да спазват забраните на УЕФА, колкото и да ги смятаме за несправедливи, защото тежките наказания вредят на всички и наливат вода в мелницата на душманите на Левски - тези отвътре и тези отвън.

Нека късметът и футболният Господ да са с нас.

Само Левски!

*Плутокрация (на гръцки: πλουτος – богатство, κράτος – управление) е форма на управление, при която решенията се основават не на мнението на народа, а се вземат от влиятелен кръг на висшето общество, съставен от богати хора. Плутокрацията е частен случай на олигархията.”