Троен вратарски възел се оформи в efbet Лига. Клубовете, замесени в него са Левски, Лудогорец и Локомотив Пловдив. Вратарите пък са двама – Димитър Шейтанов и Динко Хоркаш, пише "Мач Телеграф". 

„Сините” искат да вземат стража на Септември София, който е израснал на „Герена”. Шейтанов играе силно за тима от “Драгалевци” през последните два сезона, което не е останало незабелязано от левскарите. Те обаче не са единствените, които следят Димитър Шейтанов. От него се интересува солидно и Локомотив Пловдив. „Черно-белите” го искат за заместник на титуляра си Динко Хоркаш, който вероятно ще напусне „Лаута” през зимната пауза. Хърватският страж, който е една от основните причина за лидерската позиция на Локо в Първа лига, е силно желан от Лудогорец. В Разград вярват, че ще решат вратарската си криза именно с привличането на Хоркаш.

Очаква се в по време на зимната пауза вратарският възел да бъде развързан, а най-вероятно Левски ще остане с празни ръце в крайна сметка. Очаква се Шейтанов да отиде в Локо, където ще е сигурен титуляр, ако Хоркаш застане на вратата на „орлите”.