Отборът на Левски се интересува сериозно от младата надежда на Ботев Пловдив Станислав Работов, твърди „Тема Спорт“. Централният бранител е част от мъжкия тим на „жълто-черните“ от  началото на настоящата кампания и вече има зад гърба си 4 двубоя - всички като титуляр, като е останал цял мач на терена.

17-годишният Работов дебютира за "канарчетата" на 3 декември 2019 година при гостуването на Славия за Купата на България, което бе спечелено с 2:1. 12 дни по-късно записа и първия си мач в елита при 2:0 над Витоша Бистрица. Старши треньорът на тима Ферарио Спасов залагаше на него и през пролетта. На 4 март 2020-а той игра 120 минути в четвъртфиналната среща за Купата срещу Ботев Гълъбово), а на 8 март бе на терена в "Овча Купел", където пловдивчани загубиха с 1:2 от Славия.

Работов, който е в полезрението на доста родни тимове, е бил гледан и от чуждестранни скаути.

Спортният директор на Левски Ивайло Петков вече няколко пъти спомена, че клубът има набелязани играчи за привличане и няколко варианта, по които се работи. Проблемът е, че на "Герена" не знаят с какви средства ще разполагат за следващия сезон. В момента финансовото състояние на "сините" е доста несигурно. Футболистите имат да получават още част от януарските си заплати. А засега на хоризонта не се задава мощен генерален спонсор. Затова и се очертава раздяла с доста от чуждестранните играчи и евентуално залагане на български играчи от новия сезон.

Под ръководството на Ферарио Спасов Ботев сериозно погледна към талантите си от школата и доста младоци вече са редовна част от първия тим, като оставят отлични впечатления с играта си. Сред тях е и Димитър Тонев, който пък е желан от ЦСКА.