Левски замрази преговорите с бившия играч на Арда Ребин Сулака. Защитникът стана свободен агент, след като не успя да се разбере за нов договор с клуба от Кърджали. 

Иракчанинът дойде през лятото с надежда да възроди кариерата си в отбор, който да му даде възможност да се завърне в националния отбор на страната си. Точно това се случи, но въпреки това бранителят не успя да се споразумее с ръководството на Арда и вече е свободен да си търси нов клуб.

От Левски решиха да се възползват от това и веднага потърсиха контакт със Сулака, пише Мач Телеграф. Оказа се обаче, че финансовите му изисквания са твърде големи и Левски не може да ги изпълни в момента. "Сините" все пак се надяват той да размисли, като за целта трябва да мине известно време. Както е известно, треньорът Славиша Стоянович настоява най-вече за попълнения в отбрана. Тимът има нужда от поне трима нови.

"Ситуацията е такава, че договорът ми с Арда бе за четири месеца. Така се разбрахме като пристигнах в Кърджали. От клуба искаха да преподпиша преди Коледа, само че бяхме твърде далеч от това, което двете страни желаем. Ще се радвам, ако Левски се поинтересува от мен, тъй като това ще означава, че върша добра работа", коментира Сулака.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.