Вече бившият бранител на Арда Ребин Сулака коментира пред Gong.bg какви са плановете за неговото бъдеще. Иракският национал акцентира върху това каква е била договорката му с тима от Кърджали, както и защо не са продължили двете страни да работят заедно.

Левски Арда, Найджъл Робърта, Ребин Сулака

източник: Антон Узунов

В понеделник се появиха информации, че Левски се интересува от услугите на свободния агент, а Сулака заяви, че се радва да чува подобни неща, защото означава, че върши добра работа на терена.

„Ситуацията е такава, че договорът ми с Арда беше за четири месеца. Така се разбрахме, когато пристигнах в Кърджали, а от клуба искаха да преподпиша нов контракт преди Коледа. Само че бяхме твърде далеч от това, което двете страни желаем...”, коментира Сулака за договора си с Арда.

„Ще се радвам, ако Левски се поинтересува от мен, защото това ще означава, че върша добра работа. Към този момент нямам никаква оферта, както и официална такава от тим от България”, сподели още Сулака пред нашата медия.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.