Отборът на Левски посреща Апоел Беер Шева в мач-реванш от квалификациите на турнира Лига на конференциите. Срещата на стадион "Георги Аспарухов" започва в 20:00 часа. След показаното в първата среща "сините" са фаворит да се класират за плейофите, където ще се изправят срещу германския Айнтрахт.

Българският тим се справи чудесно в Израел и силно може да съжалява, че не взе поне гол аванс, а защо не и повече. Чистите голови положения не липсваха, а Ивелин Попов нацели напречната греда в края на срещата, макар и след рикошет.

Израелският шампионат все още не е започнал, така че Апоел отново имаше цяла седмица почивка. Левски пък записа минимален успех в efbet Лига с 1:0 срещу Ботев Враца в неделя. 

Startphoto.bg
22 снимки

Николай Костов разкри на вчерашната си пресконференция, че Жереми Петрис все още не е възстановен и няма да играе в реванша. Треньорът на "сините" пък ще може да разчита на Кристиан Димитров, който също лекуваше травма. Марин Петков също със сигурност пропуска двубоя заради контузия, а плеймейкърът Ивелин Попов изненадващо напусна тима и премина в Ботев Пловдив в дните преди реванша с Апоел Беер Шева.

„Под внимание е всичко. И дузпи тренираме, говорим, показваме...и така нататък. Имаме увереност, особено след като играем на нашия стадион и пред нашата публика. В едно съм сигурен – отборът ще играе със самочувствие. Нашият отбор е много добър“, заяви още Костов преди сблъсъка на "Герена".

Молдовецът Думитру Мунтеан ще е главен съдия на срещата.