Легендата на българския футбол Димитър Пенев представи своята биографична книга "Стратега", както е известен във футболната общественост. Множество бивши футболисти на ЦСКА и българския футбол, както и други славни спортисти от историята на "червените", уважиха събитието, на което водещ бе популярният привърженик на "армейците" Ники Кънчев.

Антон Узунов
26 снимки

Сред тях личаха имената на Емил Костадинов, Пламен Марков, Георги Велинов, Христо Марашлиев, Владимир Манчев, Стойко Сакалиев, Антон Димитров-Пирожката, Георги Антонов, Борислав Кьосев, Красимир Анев, Красимир Балъков, Георги Денев, Владимир Манчев и Бойчо Величков излязоха и говориха пред публиката за Пенев.

Един от най-малките отбори на "червените" пък се появина сцената и запя една от любимите песни на "Сектор "Г" под аплодисментите на публиката.

Представителният тим на "червените" бе представен от директорът Стойчо Стоилов, капитанът Петър Занев, Иван Турицов и Митко Митков.

Луксозната биографична книга в две издания е писана от Пенев в съавторство с журналиста Иво Тонков, като творческият им тандем работи заедно около една година. Дизайнът на красивото издание е дело на Тодор Манолов.

Цветната биография излиза с логото на Книгомания и е с твърди корици, отличава се с високото си полиграфическо качество; съдържа 268 с., включва над 200 снимки, някои от които се публикуват за първи път. Колекционерското издание, което е в лимитиран тираж, е допълнено с три пощенски картички с фотографии на Пената от различни години, както и с негов автограф. Двете издания се разпространяват по книжарниците от 30 септември 2020 година.