Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич призна, че не е имал притеснения дали неговият отбор ще продължи към 1/2-финалите за Купата на България. Както е известно, „червените” обърнаха напълно Ботев Враца (2:1) на „Българска армия”, за да се реабилитират пред феновете си след крушението срещу Царско село в efbet Лига.

Ilian Telkedzhiev, LAP.bg
33 снимки

Сърбинът също така акцентира, че спечелване на Купата на България е голяма цел за отбора.

„Не съм съгласен, че проспахме първото полувреме. Имахме 3-4 положения тогава, контролирахме играта. Да, получихме гол от статично положение. Знаехме, че те са добри в това нещо и може да ни нарани. Бяхме спокойни и вярвахме до края. За мен тези, които играха сега, бяха по-спокойни от тези, които играха в предния мач. Сигурни бяхме, че ще вкараме гол. Искам да благодаря на играчите, които дадоха всичко възможно от себе си. Това е мач за Купата и няма време за поправка – не е късмет, че стигнахме до полуфинала”, започна сърбинът.

„На полувремето казах на отбора да не се паникьосват, защото и през първата част нямахме грижи с играта. Те нямаха положение. Ахмедов асистира и вкара като резерва – няма какво повече да кажа за него, тъй като всеки даде максимума от себе си”, продължи треньорът на ЦСКА.

„Днес най-главното беше резултатът. Трябваше да продължим към 1/2-финалите. Естествено, че искаме да спечелим Купата на България”, завърши Милош Крушчич.