Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич остана разочарован от представянето на неговия тим след края на контролната среща с отбора на Шонан Белмаре в Марбея, загубена с 0:1. Сръбският специалист намекна, че редица футболисти са го разочаровали през втората част на мача, като самият той се надява да има нови попълнения преди началото на втория дял от първенството. 

„Контролирахме първото полуврвме и можехме да вкараме един-два гола. Второто полувреме не съм доволен от играчите, които влязоха обаче. Това само затвърди някои мои представи за състави ми“, започна треньорът на ЦСКА

„Не сме все още на 100%. Чувства се умората, но се надявам да сме готови за важните мачове. Имаме по две тренировки всеки ден, нормално е да има натрупана умора. Целта ми не е да сме готови за приятелски мачове, а за първенството. Трябва да намерим игровия си облик преди началото на втория дял на първенството“.

„Не е приятно да се губи. Искаме да контролираме срещите и да създаваме шансове, но засега не успяваме да постигнем това. Първото полувреме днес контролирахме нещата, но през втората част нещата не се получиха“.

„Надявам се да има скоро нови попълнения. Имаме нужда от свежа кръв на някои позиции. Трябва да имаме опции, ако искаме да играе с двама нападатели, както и само с един, примерно. Нямам информация за напускащи играчи“.

„Не сме говорили с ръководството след мача с Нюрнберг. Няма такива разговори, това са грешни информации“, завърши Крушчич.