Наставникът на ЦСКА, Милош Крушчич, коментира тежкото поражение с 0:3 от отбора на Виктория Пилзен в днешната контрола. Това е трета загуба за "червените" по време на подготвителния им лагер в Марбея, като продължават да нямат дори едно отбелязано попадение. 

"Енрике влезе на 15-ата минута след дългата пауза заради контузия и това е единственият положителен момент днес. Естествено, не съм доволен. Някои играчи получиха възможност да играят срещу сериозен отбор, но не се получи. Не играхме добре, пропуснахме много моменти."

"Не можем винаги да играем с едни и същи футболисти, днес починаха основните ни защитници, а пък другите получиха възможност, но не се справиха добре." 

"Много неща не се получиха, много играчи не играха въобще. Тези, които получиха възможност да играят, не оправдаха шансовете си. Надявам се утре да изглеждаме по друг начин. Дори съм убеден, че утре ще бъде съвсем различен мач", заяви Крушчич. 

"Днес имахме 2-3 възможности, можехме да вкараме гол, но нямахме ден. Утре ще играем с други играчи и надявам се, ще изглеждаме по съвсем друг начин."

Крушчич потвърди, че Али Соу ще играе утре и заяви, че все още няма информация относно състоянието на Рубен Пинто и Ахмед Ахмедов, които се контузиха по време на днешната проверка. 

"И при двамата контузиите са свързани с нерв, но мисля, че не е сериозно."

"Не е реално нещо да се очактва от Тиаго, защото пропусна 7 дни заради контузията си." 

Наставникът коментира и новото попълнение на "червените" - Стефано Белтраме. 

"Той пристигна преди 2 дни, имаше само една тренировка с отбора. За малкото време днес се видя, че може да играе качествено, но му трябва време да се сработи с колектива." 

"Засега основната цел е контузените да се възстановят и да се върнат бързо в отбора.Ако дойде някое ново попълнение - това ще е добре", завърши Крушчич.