Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич остана ядосан и разочарован от равенството 3:3 с Левски. Специалистът изрази съжаление, че тимът му не е спечелил трите точки, тъй като е бил по-добрият на терена.

„Можехме да спечелим, но можехме и да загубим, което щеше да бъде изключително несправедливо. Мисля, че мачът се хареса на феновете, имаше много голови положение. Имахме своите шансове. Вкарахме гол, а след това имахме четири стопроцентови възможности. След това допуснахме гол заради слаба комуникация. Не съм доволен от това. Липсваше ни комуникация в защита. Яд ме е, защото бяхме по-добрият отбор”, каза Крушчич.

„Липсваше ни малко късмет. Мога да кажа, че футболистите дадоха всичко от себе си.  Ако бяхме загубили, щеше да бъде много несправедливо. Не мога да простя тези два гола, които допуснахме. Слаба комуникация в отбрана. Вторият гол не съм сигурен дали имаше фал на Мазику. Вместо да избием топката в последната минута, ние даваме пас в центъра и правим възможност за противника. Ако няма грешки, нямаше да има голове. Днес направихме индивидуални грешки, не толкова като отбор, за да получим толкова голове”, каза още той.

Относно Али Соу, който вкара първия си гол от шест месеца и преди няколко дни бе засечен в курорта Слънчев бряг, за да празнува рождения си ден, Крушчич сподели:

„Не съм глупав да слагам лоши футболисти в състава си.

Нямам дилема, че Соу е най-добрият нападател в България. Когато имам доверие на някого, го имам до края, а не през седмица. Той е имал свободен ден, няма никакъв проблем. Може да празнува както си иска. Той на тренировките дава всичко от себе си. Когато имам почивен ден и аз си ходя в Сърбия”.