Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич остана доволен от победа на "червените" с 4:0 при гостуването на Етър. Въпреки това обаче той изтъкна, че има още много елементи в представянето на отбора, които трябва да се подобрят. Сърбинът не подмина да коментира и темата за плановете за реконструкция на "Българска армия", заявявай, че всичко фенове на отбора трябва да са изключително щастливи от тези новини. 

„Първо благодаря, доволен съм от победата, защото напрежението беше върху нас. Имаме още много да подобряваме. Изиграхме две различни полувремена. През втората част подобрихме много неща в играта ни и успяхме да постигнем добра победа. Все още имаме много да подобряваме занапред обаче. Червеният картон за Етър беше заслужен“, започна наставникът на „червените“.

„Имахме доста проблеми преди мача. Кери се разболя и не тренира с нас. Малинов вдигна температура преди мача. Трябва да съм доволен от играчите обаче и е хубаво, че имаме достатъчно широчина и достатъчно класни играчи. Бикел е добра алтернатива и за ролята на десния бек. Не знам какво е състоянието на Бусато все още“.

„Искаме повече точки навън, разбира се. И срещу Локомотив имахме шансове и можеше да е различен резултата. Знаех, че в следващите двубои трябва да се стараем повече. Това беше сложен мач и идва още един такъв срещу Черно море“.

„Вече загубихме от Черно море през сезона. Те са в добра форма и във Варна се играе трудно. Отиваме там обаче, за да постигне добър резултат“.

„ЦСКА не стои на едно място. Това е едно велико име и всички фенове трябва да са щастливи от плановете за реконструкция на стадиона. Това е голям клуб като организация и като всичко. Не се предаваме и в битката за шампионската титла, казал съм го вече“, завърши Крушчич.