Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи любопитен коментар по повод предстоящите сблъсъци с Лудогорец и ЦСКА, които ще покажат готов ли е отборът воден от треньора Александър Томаш да се бори за титлата.

„Черно-белите“ се представят доста силно от началото на сезона и са на върха в класирането с 28 точки. Селекцията на Томаш пренаписа и историята на клуба, след като подобри рекорда от поредни победи на отбора, като серията вече достигна до 9 успеха.

В сряда Локомотив гостува на Лудогорец, а в понеделник приема ЦСКА на стадиона в парк „Лаута“ под тепетата.

„Ще ги бием и двата отбора. Лудогорец си имат една обеца на ухото от нас. Ние сега ще им покажем как се играе мач.  Ние не сме несериозни. Заели сме сериозна позиция. Все пак е футбол и ще играем за победа“, сподели Крушарски пред SportLive.bg.

„Програмата минимум са 2 точки от двубоите с Лудогорец и ЦСКА. Всеки мач е трудно. Ние играем най-трудно с по-слабите отбори. Мобилизираме се срещу по-силните“, подчерта бизнесменът.

Наскоро Крушарски обяви, че Локомотив Пловдив със сигурност ще стане шампион, като отсече, че серията на отбора ще стигне до 17 поредни победи. 

„Остават още 8 победи да направим, за да се сбъдне това, което казах. Ние сме свикнали да изненадваме футболната общественост. Защо да не станем шампиони?“, завърши съсобственикът на Локомотив Пловдив.