Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изрази оптимизъм преди церемонията за Футболист на годината. Той е на мнение, че тимът му ще завърши категорично в Топ 3 и очаква куп индивидуални награди за играчите му. 

"Едно голямо признание за нас, за първи път участвам на такова събитие и малко съм притеснен. Очаквам и нашите момчета да са най-отгоре. Във всички категории очаквам да сме птрви, ние сме като влак, през всичко минаваме и си го вземаме." 

"Апетитът идва с яденето, ние сме още гладнички и не сме се наситили, така че очаквам нещо хубаво. Ще сме в позициите между първа и трета, както сме и в момента", заяви Крушарски и сподели вижданията си по селекцията за зимата. 

"Имаме доста равностойни играчи в защита, даже Езе по три имаме - Дейвид Малембана, не е по-слаб. Там сме спокойни. Ще има нови момчета, за това знаят само треньорът и щабът по селекцията. Аз не ги и знам имената. Накрая, като дойде време за парите, които да давам, тогава ще се запознаем." 

"Ние нямаме вече тази липса на нападател или голаджия, всички са голаджии. Затова изпъкваме пред конкурентите. Малко съм нахален, но е така", заяви президентът на Локомотив Пловдив.