Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира темата около напускането на бившия вече треньор на "смърфовете" Бруно Акрапович. Според него изгонването на Анте Аралица е разсърдило специалиста и е станало ябълка на раздора.

Антон Узунов
57 снимки

"Ако се върнем малко по-назад, нашата положителна дейност е колективната игра. Ако някой мислеше, че това е постигнато с един човек и една магическа пръчка, не е така. Не съм разкривал нищо от кухнята, няма и да разкрия. Държа на колективния метод на управление, а не на дребните игрички, които се въртят. Ако някой казва, че има настроения срещу някой, това е абсурд. Нещата при мен се назовават с имена, а не с „рекъл“ или „казал“. Всичко беше спокойно до момента, в който казах на Аралица - "лови пътя". Не може да се държи по този начин, по който аз съм го търпял в Пловдив. Каквото и да говори Бруно, това е част от ябълката на раздора. Имаше няколко обаждания от ЦСКА. Имало е. Но това мен не ме притеснява. Лесно ще стигнеш до там, откъдето си тръгнал“, заяви Крушарски пред БНТ.

"Защо трябва да съм разочарован? През мен са минали хиляди хора. Аз съм човек, който оценява приятелството“, добави той. 

"Не, ние се чухме по телефона. Трябваше да направим една среща, да изясним някои неща в клуба. Това беше петък след тренировката. Аз разбрах, че има забежки вляво. Аз съм психолог. Човек като ми говори, аз знам какво мисли. Той като дойде на срещата на НСА, още от първия му въпрос казах „знам“. Той се учуди. Аз не разубеждавам никого. Който ме харесва, да ме харесва, който не ме харесва – да си търси друго поприще. Вдигнаха малко повече спортната злоба. Вдигнаха ми вътрешните сетивни чувства, за да направя така, че Локомотив да постигне, това което иска“, добави той.

"Сантиментите ги оставям у дома при жена ми. Ако мислите, че този отбор не съм го надъхал аз в една част. Аз наложих няколко човека в отбора – 5 човека. Те сега теглят Локомотив напред. Човек трябва да е много дебелокож, за да не го знае“, добави Крушарски.