Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски сподели мнението си за бъдещето на шампионата. Според боса на „смърфовете“ трябва да бъде взето решение възможно най-скоро. Крушарски сподели още, че няма да откаже финансова помощ и се надява в касата на клуба да постъпят средства от УЕФА.

"Ако шампионатът трябва да спре – да спре. Ако трябва мачовете да се доиграят – нека се доигрят. Трябва да има решение. Така нищо не става. Дремем и нищо не правим", каза босът на Локо пред "БНТ".

"Обстановката е тягостна. Вчера се чух с Бруно. Той е в Германия. Там лека-полека освобождават нещата и да се тренира на групи. Дано и при нас стане нещо, защото като слушам момчетата, хич не им е добре".

"Ако ми дадат някой лев, няма да го откажа. Аз моята сметка съм я направил. До края на годината Локомотив е стабилен. Все пак се надяваме да изкараме някой лев от УЕФА. Ако има Лига Европа, ние ще сме добре. Един милион няма да дойде зле".

"Купата ще остане в Локомотив и през следващата година според мен. Мисля, че няма да допуснем лесно да я изгубим. Смехът е здраве. Едно време имаше такъв лозунг. Живи и здрави и нека има повече усмивки". завърши Крушарски.