Новакът в efbet Лига Крумовград започна силно настоящия сезон, побеждавайки Лудогорец и ЦСКА 1948, както и Ботев Пд на Колежа, но напоследък тимът на Неманя Миланович изпадна в дупка.

От последните 4 мача, точка бе взета само в един – срещу Левски, и при издънка днес срещу Хебър, може да се стигне до рокада, пише в. "Мач Телеграф". Фаворит на шефовете за нов наставник е Николай Киров. В момента Белия е без работа, като през миналия сезон ръководи Берое. Той е бивш треньор на Ботев Пд, където постигна най-сериозните си успехи, но работи доста силно и в Арда. Престоят му в ЦСКА 1948 беше белязан от добри и слаби мачове, докато най-лоши бяха резултатите му начело на Берое. Белия бе уволнен току преди баража за оставане в Първа лига, който старозагорци спечелиха трудно срещу Спортист Своге.

Мачът между Хебър и Крумовград е много важен, защото и двата тима не се намират в най-доброто си състояние и бавно, но постепенно потъват в класирането. Треньорът на пазарджиклии Любослав Пенев отново няма да може да разчита на трима от своите играчи. Става дума за вратаря Матвей Игонен, крилото Октай Хамдиев, който е с дългосрочна травма, както и Николай Николаев.