Старши треньорът на ЦСКА 1948  Красимир Петров даде специално интервю пред клубната камера по време на подготовката на тима на Базата в Бояна.

Наставникът на „червените” коментира предстоящия лагер в Турция, аспектите, върху които трябва да работи отборът през зимната пауза, първите му месеци в щаба и още любопитни теми.

„В момента наблягаме повече на физическата подготовка и натоварванията. Във втория етап от подготовката ни в Турция вече ще играем контроли и ще изчистваме детайлите в играта си”, започна Петров.

„През есенния дял смятам, че изглеждахме добре при преходите в атака, но имаме още доста работа във фаза защита, имаме още доста работа върху темпото на игра и още детайли, върху които ще работим ежедневно”.

За нас като треньорски екип, когато излизащ с клубната фланелка, било то в контролен мач или официален, всичко е важно. Ние ще искаме да играем този футбол, който тренираме, във всяка една контрола и във всеки един официален мач. Важи са и контролите. Споделих и пред ваши колеги, че дори и да не вземем нито един нов играч, няма да бъде никакъв проблем за отбора, защото на този етап отборът е много добре окомплектован. Ако вземем нов играч, то той трябва да вдигне нивото на тима, или поне да бъде на нивото на другите момчета”, каза още специалистът.