Спортният директор на ЦСКА 1948 – Кирил Котев, сподели, че клубът не е имал никакви проблеми в преговорите с Интер за трансфера на Никола Илиев. По думите му най-важно е било желанието на самия футболист, който от самото начало е искал да премине в българския клуб

Start-photo.bg
18 снимки

„Изключително щастливи сме от привличането на Никола. От доста време имахме интерес, но не стават толкова лесно нещата. В последния месец успяхме да влезем в контакт и тогава вече се развиха бързо нещата. Помогнаха отношенията на Добри Гьонов в Италия. Работата, която успя да свърши, както и целият спортно-технически щаб, доведе до трансфера. Много голямо желание от негова странa също допринесе да се случат нещата. Срокът на договора е за 1 година под наем с опция за подновяване. Ще преценим след това как да се процедира", сподели Котев.

"Най-важно за трансфера бе желанието на Никола. С Интер преговорите вървяха много добре. Скоро ще уважим тяхната покана да обиколим техните бази офиси. Отношенията ни с тях тепърва ще са още по-добри. Откогато пристигнах в клуба, се говори за Никола и се споменава името му и сме опитвали да го нагласим в нашата селекция. Може и да има още нови попълнения, може и да се разделим с някого или да преотстъпим, има време докато затвори прозорецът", каза още Котев.