Новият селекционер на ЦСКА 1948 - Кирил Котев, даде ексклузивно интервю пред официалния сайт след завръщането си в клуба. Младият специалист познава отлично обстановката в клуба, като в периода 2019-2021 заемаше поста на спортен директор на „червените”.

В новото си амплоа на селекционер, Котев ще отговаря за трансферите на родния пазар.

В интервюто Котев разкрива повече за задълженията, които ще има в отбора, изминатия път дотук, силното представяне от началото на сезона, трансферната политика на ЦСКА 1948, както и потенциала на младите български футболисти.

„Истината е, че не съм се отделял много от клуба. Постоянно съм помагал и с трансфери, и с каквото е било нужно. Вижда се положителна промяна и това беше основната причина да се завърна”, сподели той.

„ЦСКА върви в положителна посока. Основното, което се е променило, е структурата. Сега тя е изградена отлично. Подбрани са хора, които са наясно, разбират, които са легенди и това е основното, за да тръгне отборът рязко нагоре.”

За да се постигнат големите цели, това беше неизбежно. Привличат се вече чужди футболисти, а това носи вариативност. Когато аз бях в клуба се бяха изчерпали футболистите, които можеха да вдигнат нивото. Надявам се да се привлекат и други качествени футболисти. Аз ще отговарям за родните играчи”, каза още Котев.