Левски приема новака Етър Велико Търново в събота от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, а старши треньорът Николай Костов умува от кого от чужденците да се лиши за сблъсъка.

Наставникът на „сините“ трябва да реши един проблем преди двубоите от първенството и той е, кой от футболистите с паспорти извън Европейския съюз да не попадне в групата. За гостуването на Крумовград това бе Дарлан. Халфът не изигра добър двубой при победата над Пирин Благоевград с 2:0 и не попадна сред избраниците на наставника за срещата.

start-photo.bg
100 снимки

Останалите играчи, които не притежават документи от ЕС, са Цунами, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо и Хосе Кордоба. В момента ръководството на Левски се опитва да изкара български паспорти на първите двама, като очакванията са до края на септември това да се случи.

До началото на октомври на „сините“ им предстои да се изправят освен срещу Етър, така и гостуване на Славия следващата седмица. Костов се надява, че това ще са последните двубои, в които трябва да прави такъв избор.