Наставникът на Левски – Николай Костов, призна, че очаква още нови попълнения при „сините“ през тази зима. Това се случи след успеха с 1:0 над Динамо Киев в проверка. Треньорът призна за цялостната ситуация в клуба и похвали старанието от своите футболисти.

Костов говори и за изходящите трансфери и призова „началниците“ да говорят за изходящите трансфери в отбора.

„Доволен съм, тъй като най-после победихме. Видях в този мач, че нашите играчи развиват нашите идеи, това, което тренираме. Стават и по-уверени. Изиграхме две много добри игри срещу Олександрия и сега срещу Динамо. Първият мач загубихме, но бяхме добре сложени по терена. Днес също ни се получиха нещата и държахме максимално далеко противника. Успяхме да победи и смятам, че е заслужено“, стартира Костов.

„Най-много в такъв момент ме радва старанието и взаимодействията. Вече някои от тях и трансформациите по фланговете затрудняват съперниците ни и смятам, че добре се справяме в този аспект. Тактически стоим добре на терена“, продължи той.

start-photo.bg
85 снимки

„Левски трябва винаги да се стреми да подобрява играта си. При нас постоянно заминават футболисти, идват други. Докато се адаптират към играта, не е просто това нещо. Апелът ми към феновете е да имат търпение. Изживяваме труден период за целия клуб. Полагаме усилия поне игрово да изглеждаме добре и да се представим добре в шампионата. Изостанахме там с точките и трябва да наваксаме. В този лагер имаме възможността да пробваме различни варианти по време на тренировки и мачове. Има достатъчно срещи, в които да го правим. Доволен съм най-вече от старанието“.

„Очакваме във всички линии да имаме качествени играчи. Сега е труден трансферният период. Не е лесно да намираме такива футболисти. Не искаме да взимаме играчи, които не сме убедени,ч е ще ни свърши работа. Надявам се да се окомплектоваме максимално добре. Още утре може да видим в игра уругваеца. Имаме контрола с младежите на Шахтьор Донецк. Предприехме хода на взимането му, след като се зашумя около Хосе и трябваше да предприемем нещо, за да имаме централни защитници. Не значи това, че Хосе е близо да напусне. Началниците са тук и е добре те да отговарят на тези въпроси“.

„Във всички линии имаме нужда от играчи. Не искам да изглежда така, че само искам. Разбирам в какво положение е самият клуб. Всички полагат максимално усилия и се надявам да има още играчи, които да се присъединят към нашия отбор“, завърши Николай Костов.