Старши треньорът на Ботев Пловдив – Желко Копич, призна, че тимът му изпитва трудности при гостуванията си в efbet Лига. Днес „канарчетата” отстъпиха на Спартак Варна с 2:3 край морето, а попаденията за Ботев дойдоха от дузпи.

„Поздравявам нашия опонент за победата, която постигнаха, През първото полувреме не успяхме да се адаптираме към терена. Направихме технически грешки и нямахме организация в атака. През второто полувреме трябваше да предприемаме повече рискове в атака. Те имат добри футболисти в транзиция в атака. След като вкараха, допуснахме и втори гол, след това опитахме всичко, за да променим резултата, но в крайна сметка явно не заслужавахме да вземем поне точка”, сподели Копич.

„Уцелихме три пъти гредата, но мисля, че не играхме толкова добре, колкото трябваше. Трябваше да бъдем агресивни. Условията не бяха добри, но това важи и за двата тима. Това е решение, което аз трябва да намеря. Срещу Берое водехме до самия край, но допуснахме попадение.Когато гостуваме не играем добре и трябва да го променим”, каза още специалистът.