Изпълнителният директор на Левски, Павел Колев, коментира бъдещето си в "синия" клуб и призна, че няма да ходи никъде. Преди минути шефът приключи срещата си с футболистите на Левски и отговори на въпросите на журналистите. 

Колев призна, че срещу клуба се водят дела, които са започнати още по време на предишното ръководство на клуба. 

"Абсолютно вярно е. Делата не са 21, по-малко са. Това са казуси от преди нашето влизане в клуба, няма нищо ново", заяви Колев.

"На футболистите казах това, което казах и на вас в петък. Тогава нямахме възможност да се видим, сега поговорихме. Така е честно, за да са наясно със ситуацията. Изслушаха внимателно какво им казах, преди това говориха с Хубчев. Той е по-спокоен и от мен."

Колев призна, че не изключва варианти за запълване на дупките в бюджета. 

"Възможно е да продадем играчи, за да закърпим бюджета. Засега конкретни оферти няма. Възможно е да се случи и с нови спонсорски и рекламни договори. Идеята на феновете за помощ е реална, работим по тези варианти, днес предстоят разговори и с тях."

Колев успокои "синята" общественост, като заяви, че Левски при всички положения ще завърши сезона, независимо с кои футболисти. 

"Мисля, че няма вариант Левски да не изкара сезона, ако трябва ще доиграем с тези, които останат. Дори да съм видял нещо конкретно, няма да го споделя с вас. Да си говорим празни приказки е излишно", заяви Колев.

"Дано да са кучета, всички сме заедно в тази ситуация. Има доста спекулации на тема дали ще остана в клуба. Аз съм си тук, няма да мърдам, докато не се стабилизират нещата", обяви шефът.

Колев призна, че не е разговарял със собствениците и заяви, че от "Национална лотария" наистина са предложили помощта си, но не е ясно под каква форма.

"Беше декларирано, формата е малко неясна. Може да е с по-малко средства, а може и с никакви", завърши Колев.