Бившият наставник на Левски Емил Велев заяви, че Константин Папазов трябва да спре да бъде търсен по футболни въпроси. Специалистът е на мнение, че само държавата може да спаси "сините" и не бива да се допуска те да изпаднат в селските групи.

"Мисля, че Тити Папазов трябва да си гледа баскетбола и да не бъде търсен повече по футболни въпроси. Честно казано това е несериозно. Търсите един баскетболен треньор по футболни теми, нищо против него, разбира се. Нека футболните хора да се занимават с футбол и всеки да знае къде му е мястото", започна Велев.

"Очаквах подобна развръзка, честно казано, като познавам и двете страни. И Тити, и човека от другата страна. Не съм изненадан. Предвиждах, че Папазов няма да получи акциите. По мое мнение единствено държавата може да спаси Левски, никой друг. Трябва да се намери начин по който да не се допусне този славен клуб да отиде по селските групи. Но както казах пред вас преди няколко дни, аз не виждам някаква крайна драма с това, защото по този начин десетки милиони дългове ще се изчистят", убеден е Кокала.

"Нека да си го кажем честно, в тези тежки времена кой ще приеме такова наследство и да трябва да плаща бакиите на бивши собственици? И сега обаче силно се надявам да се случи чудо и Левски да бъде спасен. Но държавата трябва да се намеси, в момента никой друг не може да спаси клуба. Не разбирам какво се подмятат тези акции така. Това е крайно несериозно", каза още последният треньор извел столичани до шампионската титла пред Новапрес.