Последният наставник, извел Левски до шампионската титла Емил Велев е на мнение, че някой с пари стои зад Тити Папазов. Треньорът на баскетболния Левски Лукойл ще се очаква да придобие акциите на клуба от Васил Божков в най-скоро време. Според него дори клубът да изпадне в Трета лига, това няма да е кой знае каква драма, защото ще се завърне за 2 години в efbet Лига.

20 снимки

"Мисля, че някой с пари би трябвало да стои зад Тити, но това е просто мое мнение. Не виждам иначе логика да ги иска акциите. По тази логика всеки може да ги вземе. Знаете, че акциите бяха в доста хора. Но това все пак е Левски София, не Левски Кюстендил", обяви Велев пред Novapress.

"Дори отборът да остане само с български футболисти, там разходите пак няма да са малки и като цяло ще трябват доста средства за всичко около клуба, а в това число заплати, осигуровки и прочие", продължава той.

"Аз винаги съм бил оптимист за Лески. Под каквато и да е форма Левски ще го има, няма никакъв шанс да изчезне от картата. Дори при най-лошия вариант да започне на чисто от Трета лига не виждам някаква драма да има. За две години ще се върне в елита и то без нито една стотинка дългове, които са натрупани от различните собственици. Феновете винаги ще подкрепят отбора. Все пак се надявам да не се стига до този вариант", завърши Кокала.