Емил Велев изказа мнението си за състоянието, в което се намира Левски. "Синята" легенда нападна треньора на клуба - Славиша Стоянович, заради негово изказване относно отбора.

"Винаги трябва да се казва истината, дори и да не ни е приятно. Иначе следват други въпроси, които остават без отговор. Не мисля, че в момента Левски играе много атрактивен футбол. Може би новите футболисти, които са привлечени, още не са се сработили, не знам и колко време ще им отнеме този процес. Но е факт, че в момента Левски не играе нито привлекателен, нито печеливш футбол", заяви Кокала.

"И лично за мен е обидно треньор на Левски да казва, че ще събираме точка по точка. Левски е закърмен да бъде победител! Какво значат думите на Славиша Стоянович „точка по точка“?! Това е позор за мен! Това не може да го казва треньор на Левски. Левски винаги трябва да се стреми към победа, да играе атакуващо, да вкарва голове. Това е водещото при Левски, не друго", допълни Велев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.