Нидерландският бранител на ЦСКА – Мено Кох, донесе победата с 3:2 на „червените“ над Гурник Забже. Снажният защитник сподели, че е с малко смесени чувства за мача заради изпуснатата преднина от два гола срещу поляците. Кох обаче сподели, че очаква за началото на официалните мачове тимът да е в най-добрата си форма.

„Вкарах хубав гол, а през първото вкарахме още два и играхме силно. Със смесени чувства съм. Бихме с мой гол, но ми се ще да показваме повече. Не е чак толкова лесно, разбира се. Тепърва влизаме в ритъм. Хубаво е, че спечелихме днес“, започна нидерландецът.

„Ще бъдем готови за официалните мачове. Сега сме в начален етап, пробваме нови неща, нови елементи. Нормално е. Като цяло съм позитивно настроен. На моменти днес можеше да действаме по-добре. Тренираме усилено и тежко, това пречи в тези първи мачове. Важно е в официалните да печелим“.

„Ще бъде много трудно с Лудогорец. Всички фенове чакат твърде дълго за титла, дано отговорим подобаващо. Всички в клуба, феновете, играчите чакаме титлата. Нищо няма да дойде лесно. Трябва да сме максимално добре подготвени. Сега полагаме основите за официалните мачове“, завърши Кох.