Завърналият е като титуляр след дълга травма бранител на ЦСКА - Мено Кох, изрази задоволството си от характера и борбения дух, който "червените" показаха в гостуването на Славия, завършило с победа 3:2. Въпреки това нидерландецът подчерта, че има още много какво да се подобри в представянето на тима, ако ще тече борба за титлата. 

„Беше истинска битка, но трите точки са най-важни. Трябва да се справим по-добре, но показахме характер. Беше труден мач, но успяхме да обърнем двубоя“.

„При владението на топката трябва да се справим по-добре. Позволявахме им да владеят твърде много топката. Решенията не бяха достатъчно добри, особено във финалната третина. Трябва да подобрим тези елементи задължително, ако искаме да се борим за титлата. За разлика от мача срещу Локо София обаче показахме характер. Мачът беше различен през второто полувреме“.

„За мен победите бяха две. От една страна, започнах като титуляр най-после. Изминах дълъг път и знам, че трябва да се подобрявам, да съм по-бърз, по-уверен и др. Физически съм много силен, така че това не е проблем. Ще се опитам да помагам на съотборниците си“.

„Имаме доста качество при статичните положения, имаме и много силни физически играчи. Хубаво е да видим, че работата от лагерите се прехвърля на официалните мачове“.

„Основната ни цел е да станем шампиони. Вече показахме, че можем да бием Лудогорец. Отборът с повече дух ще спечели. Днес не ни беше най-добрият ни мач, но показахме характер“, завърши нидерландският защитник.