Защитникът на ЦСКА – Мено Кох, отбеляза първия гол за „червените“ при победата с 2:0 над Славия и игра много силно срещу „белите“. Нидерландецът сподели, че няма представа защо голът на домакините през първата част е бил отменен, защото след като играчът на Славия е стрелял, е бил с гръб към ситуацията.

„Имахме много пространства. През първото полувреме нямаше много пространства, а и темпото беше много бавно, много спирания. През второто вдигнахме темпото, създадохме шансове, освобождавахме си повече пространство“.

„Те се защитаваха доста. Понякога е трудно да намериш верен път към вратата. Добре е, че вкарахме бързо и втори гол. Бързо оползотворихме шансовете си. Радвам се, че вкарах, макар че не ме интересува кой отбелязва головете, а да побеждаваме“.

„Не знам защо отмениха гола на Славия. Бях с гръб към ситуацията, след като играчът на Славия стреля към мен“.

„Знаем, че Лудогорец победи с много вчера. Мисля, че остават много важни мачове, но сме в добра позиция. Следващият мач е много важен за цяла София. Добре е, че след отпадането за Купата взехме победа днес“.

„Мачът с Левски е специален. Ние имаме още 10 финала. Не трябва да гледаме само големите мачове с Лудогорец и Левски, но и по-малките като с Пирин например“.