Един от най-добрите футболисти на ЦСКА Валентин Антов е привлякъл вниманието на няколко клуба от Англия и Италия със силните си изяви. 20-годишният защитник изигра отлични мачове срещу Рома в Лига Европа, в които „червените“ успяха да стигнат до равенство 0:0 на „Олимпико“ и успех с 3:1 в София.

Смята се, че в тези два двубоя са си проличали качествата на бранителя, като тимове от Острова и Апенините са останали доволни от видяното от юношата на ЦСКА. Няколко клуба вече следят изявите му и се очаква да постъпят много солидни оферти.

Антон Узунов
68 снимки

Още след мача с „вълците“ се заговори, че „джалоросите“ са си набелязали Антов. Последвалият успех в София и безупречните действия в защита на младока са допълнили списъка от клубове, които следят изявите му. Антов ще бъде наблюдаван от редица агенти и скаути и в утрешния мач с Левски от 13-ия кръг на efbet Лига.

Не е изключено оферти за младежкия национал, който има и 3 мача за националния отбор, да постъпят и през зимата, въпреки че от ЦСКА едва ли възнамеряват да се разделят с него още през зимата.

Сделка в посока Англия изглежда повече от възможна предвид факта, че технически директор в клуба е Алън Пардю, чиято роля ще бъде да помага и при продажби на Острова, а и не само там.