Старши треньорът на Дунав Людмил Киров изрази съжаление за изгубените две точки при равенството 1:1 срещу Витоша в Бистрица в мач от поредния кръг на efbet Лига.

„Разбира се, че можеше да измъкнем повече от този мач. Владеехме инициативата, създадохме положения, но уви не успяхме да ги реализираме. Доволен съм от старанието съм от старанието, жалко, че не можем да се приберем у дома с трите точки”, сподели Киров.

„Според мен след червения картон трябваше да вземем инициативата и да излезем в по-предни позиции. Просто не се получаваха ситуациите днес. Не мога да коментирам дузпата, имаха право да изпълнят, но главният съдия знае дали има или не дузпа. Направи ми лошо впечатление, че се свириха много фалове. Не може всяко единоборство да се свири фаул. Мисля, че днес играхме по-добре от Витоша и загубихме две точки”, каза още той.

Киров коментира и финансовата ситуация в клуба в последно време: „Предполагам, че на всички е ясно. Доста време си говорим на тази тема. Финансовото състояние се подобрява, футболистите са спокойни, мислят само за футбол, надявам се нещата да стават все по-добре и по-добре.”