Наставникът на Берое Николай Киров даде мнението си след загубата на своя тим от Лудогорец. "Заралии" допуснаха тежка загуба с 0:4 у дома.

"Имахме един шанс, няма положителни неща в този двубой. Искам да се извиня на хората за продукцията, която показахме. Такава е ситуацията, знам, че ще е трудно и трудно ще се противопоставим на отбори от първата част на класирането. Дано се сpравим с отборите от нашата черга поне до Нова година.

На нас ни беше ясно, че ако допуснем Лудогорец близо до нашата врата, трудно може да се противопоставим. Няма как да пресираме цял двубой. Когато нещата стигнаха до крайната ни защита, станаха много грешки.

Проблемът не е в качествата на състезателите, а там, че селектирането е станало в движение. Идвали са хора в 4-ия, 5-ия, 6-ия кръг. От там се лъкатушкаме. Нямаме сега времето да действаме кардинално в тренировъчния процес. Всеки състезател е в различни етапи, почнаха и контузии. Ще ги имаме проблемите до края на Нова година.

Кръстев се справя добре, бъдещето е пред него. Когато дойде на основната си позиция, най-вероятно ще се чувства добре. Но виждате имаме двама футболисти под наем и те идват с контузии. Играят два мача, после два мача ги няма.

Появяват се и нови проблеми, но на мен ми е ясно. Имам нужната воля и търпение и знам, че в момент, в който се съберем и направим една група, нещата ще се променят", заяви Киров.