Старши треньорът на Дунав Людмил Киров изрази надежда, че финансовото положение в клуба ще се стабилизира и отборът ще може да доиграе efbet Лига. Специалистът говори след загубата с 0:4 от Лудогорец в контрола, която се игра на стадион „Хювефарма арена”.

„С оглед на резултата мога да кажа, че съм доволен. Мисля, че го няма това голямо желание, което трябва да имат моите футболисти. Да се надяваме, че за първия мач ще влязат по оптимална форма. Надявам се да покажат друго лице”, коментира Киров.

Всички отбори минахме през тази пандемия. Това е много нещо. На три месеца почивка, ще имаме само три седмици за подготовка. Най-много се притесняваме от контузии. Много е важно да няма контузии. Н само ние минахме през тази пандемия, а всички отбори.

Знам възможностите на своите футболисти. Проблемите в момента са други, но не искам да говоря. Да се надяваме, че Дунав ще има добро бъдеще. Не искам да коментирам тази тема, защото доста се задълбочихме в нея. Ние сме най-близко до футболистите. Има някакъв лъч надежда, да се надяваме, че до два дни ще има добри новини.  Ако всичко бъде наред и работите се пооправят, аз винаги ще вярвам, че можем да се спасим”, каза още той.