Треньорът на Етър Росен Кирилов беше видимо разочарован след допусната загуба от неговия тим срещу състава на Арда Кърджали в предпоследен двубой от 11-тия кръг на efbet Лига. Той заяви, че планът на отбора е сработил добре за първите около 50 минути, но неговите играчи са допуснали големи индивидуални грешки, които решиха срещата.

„Причината за загубата се криеше в многото липсващи. Проблемите са ни големи, но ще трябва да се справим. Надявам се Румен Руменов и Яни Пехливанов да вземат участие срещу Локомотив Пловдив“, започна Кирилов.

„Замисълът беше да затворим мача в началото. Сменихме схемата по средата на полувремето и се справихме добре. След дузпата обаче допуснахме елементарни голове, за пореден мач.

И двата гола бяха от индивидуални грешки. Преди голът имаше ситуация, с която можеше да отбележим втори гол, след това ни изравниха“.

„Зависими сме от Дани Младенов, със сигурност. Имаме много лиспващи играчи през последния месец. Надявам се скоро да са на линия, тъй като отборът ни е добър и ще имаме възможност да трупаме точки. Планът днес се получи добре, но за жалост си създадохме проблеми сами, за пореден път“.

„През последния месец събирахме играчи, дойдоха много нови, много от другите ни футболисти се контузиха. Това е основната причина за големите ни проблеми и разликата в представянето ни навън и вкъщи“, завърши треньорът на Етър.