Новият старши треньор на ЦСКА 1948 говори пред медиите преди дебюта си начело на клуба в efbet Лига. В петък „червените“ гостуват на Славия от 19:30 часа.

Антон Узунов
10 снимки

„Видях амбицирани футболисти - както млади, така и опитни играчи. Тренираха с изключително желание и се амбицираха да постигнат резултати. Този триседмичен период си беше подготовка - имаше физика, тактика“.

„Двубоят снощи бе равностоен, и двата отбора имаха своите шансове. Който и от двата отбора да беше победил, нямаше да е незаслужено. Славия ще се възстановят добре, чака ни изключително тежък мач. Славия са в такава позиция, че всяка точка е жизненоважна за тях. Клуб с традиции, имат добри футболисти, опитни, така и млади такива. Могат да ни изненадат, както и ние тях. Футболът е игра на изненади.

„Сигурен съм, че в нашия отбор се работи, така че момчета да стигнат до националния отбор. Бих се радвал и аз да допринеса за тяхното развитие и те да са част от националния отбор в бъдеще“.

Антон Узунов
18 снимки

„Не съм го мислил. Поставяме си краткосрочни цели, искаме да извлечем максимума от точки. Не делим мачовете и не си правим никакви сметки. Искаме отборът да израства и да печели. Не мисля, че мачът ще е с по-специален заряд. Срещу всеки противник трябва да има заряд и отборът да е максимално подготвен и даде максимума от възможностите си. Искаме да успеем във всеки мач футболистите, които излязат, да дадат максимума от възможностите си“.

„Дани Наумов, да, но и Чочев също се представи много добре в мачовете на националния отбор“.

„В момента форматът е интересен. Нашият клуб е против смяна на формата, имам предвид да се върне стария от 16 отбора“, заяви Кирилов.