Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, обяви, че вече е преборил коронавируса. Той отправи апел към хората да не се страхуват, тъй като има лечение. Бизнесменът благодари на българските лекари за усилията, които полагат.

Lap.bg
97 снимки

Ето какво е написал Домусчиев в официалната си страница във Фейсбук:

Скъпи приятели,

Вече съм здрав! Преборих COVID-19 и вече имам антитела (имунитет). Остава окончателно да се възстановя от пневмонията. Искам да благодаря на медицинския екип, който се грижеше за мен и съпругата ми. Изключителни професионалисти! С такива медици ще преборим коронавируса! Благодаря и на всички от Софиямед, на които съжалявам, че създадох неволно доста неприятности! Пазете се, но не се страхувайте! Лечение има. Бъдете умни и се грижете за себе си и своите близки!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Скъпи приятели, Вече съм здрав! Преборих COVID-19 и вече имам антитела (имунитет). Остава окончателно да се възстановя от пневмонията. Искам да благодаря на медицинския екип, който се грижеше за мен и съпругата ми. Изключителни професионалисти! С такива медици ще преборим коронавируса! Благодаря и на всички от Софиямед, на които съжалявам, че създадох неволно доста неприятности! Пазете се, но не се страхувайте! Лечение има. Бъдете умни и се грижете за себе си и своите близки!

Публикация, споделена от Kiril Domuschiev (@domuschievkiril) на