Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев коментира постигнатата работа до този момент, но добави, че трудното тепърва предстои.

"Настроението в отбора е добро и приповдигнато, не само за постигнатите резултати, но и заради колектива в съблекалнята. Това, което направихме е хубаво, но трудното сега започва. Феновете ни винаги са ни подкрепяли, винаги са били с нас, изискванията към ЦСКА са огромни, трябва да се целим винаги във върховете", коментира Динчев в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT.

"Моята работа е специфична, но ние сме няколко звена там, всяко звено работи на изключително добро ниво, и затова ЦСКА постига успехи. Когато се прави една подготовка всичко е предварително планирано, трябва да мислиш напред, не е само събота и неделя, това са седмици наред, правим програмата така, че отборът да изглежда свеж", добави още той.

"Много е важна екипната работа, всичко е един затворен кръг и работи. Целият треньорски екип е важен. Всекидневната работа помага, футболистите са доста отговорни, истината е, че трябва бачкане, бачкане, бачкане. Винаги съм харесвал тази част от работата", допълни Динчев.