Играчът на мача Лудогорец - Левски Каули Оливейра сподели първите си думи след успеха с 1:0 над Левски в дербито на 11-ия кръг от efbet Лига. Както е известно бразилецът отбеляза единственото попадение в Разград, което донесе трите точки на "орлите".

Антон Узунов
36 снимки

"Беше много трудно. Срещу Левски винаги е тежко. От началото до края бяха много солидни. Борихме се до последно. Винаги играем трудно срещу тях. Те са много агресивен отбор. Играят много добре в защита. В същото време имаме класата да решим всеки мач", започна той.

„Търпението бе важно, но като цяло ни се събраха доста мачове в послединте седмици. Във всеки двубой трябва да сме максимално фокусирани", продължи Каули.

За връщането на първото място в класирането:

„Това е основната ни цел. Ние сме отбор, който иска да е шампион всеки един сезон и това е отлична новина, че се завърнахме на първото място."

„Кешеру и Марин са футболисти с много високи качества. Марин обаче се контузи тежко. Надяваме се, че ще се върне по-скоро. Днес Митков игра много спокойно и се справи много добре. Това се иска от по-младите футболисти", допълни голмайсторът.

За мача с Тотнъм в Лига Европа:

„Това е много важна среща. Искаме да спечелим, за да подобрим състоянието си. Ще ни бъде много трудно, защото са много силен отбор", завърши изказването си звездата на разградчани.