Помощникът на Саша Илич - Величко Капланович, който води ЦСКА срещу Локомотив Пловдив, разкри повече подробности около липсващите в състава на "червените". Той коментира и представянето на тима и какво не е достигнало на ЦСКА да се похвали с трите точки в двубоя.

"Не победихме, защото не успяхме да отбележим втори гол, а имахме достатъчно чисти положения. Може би трябваше да вкараме втори бърз гол, имаше една ситуация на Назон, когато вратаря на Локо Пловдив спаси много добре. Търсихме гола и през второто полувреме. Имахме възможности да вкараме нов гол и чрез Жеферсон, когато изпуснеш дузпа в последните минути, няма как да победиш. Не искам да коментирам повече ситуацията, само ще кажа, че за първи път виждам, когато ВАР извика съдията той да не отсъди това, за което го викат", сподели Капланович.

start-photo.bg
100 снимки

"Цяла седмица имахме проблеми с болни играчи. Тибо Вион се върна, но той бе извън състава заради висока температура. Същата причина е за Морено и Туфегджич. Като добавите, че и Турицов също е извън строя. Бяхме и малко изморени и трябваше да пробваме да играем по този начин и с този състав. Назон също четири дни не тренира през тази седмица заради висока темепратура, но всички футболисти дадоха максимума", завърши той.