Капитанът на Етър Крум Стоянов е възстановен от контузията си и се завръща в предстоящия мач срещу Ботев (Пд). „Болярите“ приемат „канарчетата“ в крайно важна битка за бъдещите им позиции в групата. И двата тима до момента нямат победа, а „виолетовите“ са амбицирани най-после да запишат първия си пълен успех. Двубоят е в неделя от 19:00 ч. на стадион „Ивайло“. Той бе поверен на най-опитния български рефер Станислав Тодоров, който в края на годината приключва съдийската си кариера.

„Крум Стоянов вече поднови тренировки, Димо Бакалов също започна да тренира, но усети болки и остава под въпрос за мача. Отсъства само Илкер Будинов, други всички са на линия. Готвим се и всички се надяваме на така жадуваната първа победа. Вече трябва наистина с играта си да направим така, че дори странични фактори да не могат да повлияят на изхода на мача, който трябва да е в наша полза“, коментира старши треньорът Емануел Луканов.

Билетите са на цена 15 лв. за възрастни и 8 лв. за ученици и пенсионери. Те ще бъдат пуснати в продажба в събота от 12:00 до 17:00 ч. във фен магазина, както и в неделя от 12:00 ч. В деня на мача (неделя) от 17:00 ч. отварят и двете каси откъм централния сектор, а от 17:30 ч. и касата за феновете на „Ботев“ от южната страна на стадион „Ивайло“.