Капитанът на Черно море – Даниел Димов, сподели пред медиите своите очаквания на старта на подготовката на „моряците“ за пролетния дал от първенството.

„Нова година, нов късмет, както се казва. Наистина завършихме по най-добрия начин миналата година и днес е първа тренировка. Надяваме се да се съберем в пълен състав, да си пожелаем да сме здрави и да имаме щастието тази година да постигнем това, за което се борим от доста време насам“, започна защитникът и допълни, че такава е била и целта преди началото на сезона – място в тройката.

Снимки: Starphoto.bg
14 снимки

„С оглед оглед на мачовете, които се изиграха през есенния дял, успяхме да сме в по-добра позиция на този етап, но има не малко мачове. Пак, да не се повтарям, сега важното е подготовката, да се опазим здрави, защото още в първите кръгове ни предстоят здрави битки и ще се види докъде ще ни стигнат силите за нещо по-голямо. Но реално тройката, което ни е целта“, коментира още Димов.

„Мачовете в началото се явяват с директните конкуренти. Пак казвам при нас няма нищо на всяка цена. Знаем си възможностите, знаем, че всеки един от нас е важен и ценен за отбора. Нямаме голяма скамейка, имаме повече млади футболисти, които ще трябва да поемат своята роля през сезона така че имаме реална представа къде и колко са ни възможностите“, добави той.

Запитан очаква ли честна борба Димов каза, че се надяват да бъде честна, защото футболът може само да спечели по този начин. „Смятам, че всичко ще бъде нормално“, обобщи той.