Капитанът на Царско село - Реян Даскалов, сподели впечатленията си от двубоя с Ботев Пловдив. "Царете" успяха да завоюват точка от гостуването си в Коматево и продължават добрата серия през новия сезон. След нулевото равенство с "канарчетата", отборът продължава да е без поражение и без допуснат гол през настоящата кампания. 

"Според мен това бе най-логичният резултат. И двата отбора изтървахме положения, получи се добра битка в средата на терена", заяви Даскалов. 

"Ние се подготвяме за всеки мач, правим анализ на всеки противник. Поглеждаме слабите и силните страни и преценяваме как да играем срещу съответния противник. Мисля, че не сме изненадани с нищо, бяхме подготвени. Знаехме, че Тошко Неделев може да направи разликата, но имахме си задачи кой да го пази и мисля, че се справихме добре." 

"Тайната е работа. Силна, колективна и целенасочена работа. Работим, както иска треньорът. За мен той е един от най-добрите в България и мисля, че се доказва. Пет мача без допуснат гол и 9 спечелени точки - добра статистика за отбор като нас", допълни капитанът.

"Всичко се свежда до работата. Когато един защитник излезе, другите подсигуряваме и нещата се получават. Защитата обаче започва от нападателите. Ако целият отбор се защитава само от 4 човека, няма как да се получи. Адмирации за всички, понеже всички даваме всичко от себе си и във фаза атака, и във фаза защита." 

"Когато всички футболисти в един отбор се защитават, е много по-трудно той да бъде пробит. Когато още първите ти защитници са нападателите, другият отбор трябва да пробие три линии и така ставаме трудни за пробиване." 

"Любо Пенев е много голям професионалист, работохолик и дори с тези успехи, които имаме за момента, ни държи здраво стъпили на земята. Грешките винаги се анализират и се опитваме да ги поправяме. Щом изскочат нови грешки, продължаваме да гледаме и да анализираме и така се изчистваме като индивидуалности, а и като колектив, за да може отборът да върви. Ако продължаваме така и той бъде наш треньор, колкото се може по-дълго, отборът ще бъде доста напред в класирането. Надявам се да сме в първата шестица. Защо не?" ", допълни Даскалов. 

"Тепърва трябва да се възстановим, да погледнем нашите си грешки. Да отсеем доброто и лошото и след това идва анализ на Ботев Враца. Надявам се да се поздравим с успеха", завърши капитанът на "царете".