Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов не остана доволен от показаното от своите футболисти срещу Царско село. „Канарчетата” не успяха да запишат победа в четвърти мач от началото на сезона, завършвайки 0:0 у дома.

„Труден мач. Мисля, че през първото полувреме имахме повече шансове за гол, докато през второто ни липсваха идеи пред вратата на противника. Доста момчета бяха ангажирани с националните отбори, някои се върнаха контузени, други пък са контузени и играха, Откъм състав бяха изключително ограничен. Лъчо Балтанов и Крис Добрев играха с контузии, но това не ни помогна през второто полувреме. Приемаме този резултат. За съжаление за разлика от другите мачове в защита изглеждахме добре, но ни липсваше шанса и късмета в атака през първото полувреме. През втората част мачът се изнерви и нямаше положения пред двете врати”, коментира той.

„Отборите като Царско село, при положение, че имат точки и никой не им търси класиране, те използват това спокойствие и правят добри мачове до момента. Постоянно имаме проблеми, постоянно имаме наказани контузени. Не стояхме добре, но проявихме старание.Царско село се оказа добър отбор с мощни футболисти и нестандартен футбол с много центрирания. При нас трябва да се възстановят всички футболисти и да се върне игровия ритъм и победите ще дойдат. При всички положения имаме нужда от някои попълнения, защото документално нещата не изглеждаха добре с Кардос. Случва се, не сме единствените или последните. Бързата реакция на нашите ръководители ни предотврати от по голяма беда. Твърде е възможно да търсим нов човек на тази позиция”, допълни специалистът.