Нападателят на Берое - Калоян Кръстев, даде интервю за Gong.bg, в което говори за подготовката на тима и работата на Николай Киров. Той е на мнение, че отборът, който държи правата му - ЦСКА, има доста голям шанс за титлата. 

"Добре съм, подготовката минава нормално и мисля, че ще се подготвим на 100% за първия мач в шампионата. В първите две контроли бяхме малко по-тежки. Вече влизаме в ритъм и мисля, че в следващите контроли ще покажем по-добро лице. Николай Киров е добър професионалист, доказал се е в доста отбори. Мисля, че ще успеем да покажем по-добро лице през другия дял от шампионата", започна Кръстев. 

"Всеки нападател има цел. Надявам се да подавам и вкарвам и да печели отборът", добави още той. 

"Мисля, че тази година ЦСКА има доста голям шанс за титлата. Треньорът е доста добър там, направи добър колектив. Надявам се да станат шампиони. В момента не мисля какво ще стане лятото. Надявам се да съм здрав и да давам всичко от себе си за Берое". 

"Мисля, че всеки футболист мечтае за националния си отбор, да покаже какво може. Мисля, че имаме шансове за Евро 2024, националният отбор се представя доста добре, надявам се да се класираме", завърши нападателят.