Какво се случва с новите договори на Живко Миланов и Хали Тиам? На този етап вестник "Меридиан Мач" не може да достигне до отговор на този въпрос от "Герена", а отделно цял куп футболисти на Левски са с изтичащи контракти.

Ясно е само, че преговорите с двамата основни играчи на "сините" се проточиха солидно. Преди около месец директорът на клуба Павел Колев обяви, че Миланов ще парафира до няколко дни, но това не се е случило и до днес.

Според източници от "Герена", далеч по-сложни са нещата с Хали Тиам, който е един от най-добрите футболисти на отбора. Халфът настоява за по-висока заплата, а не се знае дали "сините" ще могат да му я предложат. Друг титуляр - Мартин Райнов, също все още не е преподписал контракта си. Договорите на Филипе Нашименто и Ивайло Найденов също изтичат в края на сезона.

"Сините" вероятно ще се разделят с трима от най-ярките продукти на ДЮШ, които към днешна дата са със статута на преотстъпени. Става дума за Деян Иванов, който е част от Ботев Bpаца, както и Атанас Кабов и Илия Димитров, които бяха пратени във Витоша Бистрица.

И на тримата контрактите изтичат през лятото, а на този етап няма индикации, че клубът е стартирал преговори за продължаването им. За сега Левски успя да удължи единствено договора на Станислав Костов, който получи предложение за нов контракт по едно и също време с Миланов и Тиам.