Реализиралият два гола в Кърджали срещу Арда – Жорди Кайседо заяви, че е доволен от попаденията си, но е останала горчилка от равенството. Нападателят добави, че срещу Лудогорец тимът му трябва да покаже доста повече пред собствените фенове, ако иска да вземе победата.

„Добър вечер на всички. Доволен съм от двата гола, които отбелязах, но остава горчилката от това, че не победихме. Гонехме задължителна победа, за да догоним Лудогорец. Най-важното е, че не загубихме. След няколко дни имаме мач с Лудогорец и трябва да сме по-силни“, каза еквадорският таран.

„Наистина играем доста мачове, треньорът ни има много ясни идеи. Първото полувреме и част от второто, напрежението си пролича. Не владеехме топката. ЦСКА иска и трябва да владее топката и да атакува“, сподели той.

„Искам да подчертая, че играхме с голямо желание от първата до последната минута. Сега играем пред нашата публика, това е най-важното. Смятам, че с подкрепата на феновете, ако направим нещата, както трябва, ще успеем да победим“, завърши голмайсторът на ЦСКА.