Голмайсторът на ЦСКА - Жорди Кайседо, за пореден път се превърна в герой за "червените". Еквадорецът отбеляза единственото попадение за тима от Борисовата градиназа победата срещу Берое с 1:0. Нападателят заяви, че голът му е дал увереност, но и го кара да продължи да работи, с цел да помага на ЦСКА и еквадорския национален тим.

"Много съм доволен, наистина. Отново отбелязах, а и отборът победи - това е най-важното. Това е пътят към следващия шампионатен мач и Купата. Много важно бе да се върнем на победния път. олът ми дава увереност, но и ме кара да продължа да работя", започна голмайсторът на "червените".

Антон Узунов
100 снимки

"Изморен съм от дългите пътувания. Часовата разлика и дългият път оказват влияние, но това е футболът. За ЦСКА и националния отбор съм винаги готов да отбелязвам и да помагам", сподели таранът.

"За мен предстои първо Световно първенство. Да играя срещу Ван Дайк е много мотивиращо. Не знаех, че Христо Стоичков е бил на трибуните, но за нас като играчи не трябва да има значение кой е на трибуните, винаги трябва да даваме 100% от себе си", заяви южноамериканският стрелец.